Begeleidende patienten

Wij Nemen Voor U Zorgen

We zijn altijd bezorgd voor goede service en kwaliteit tegenover onze patiënten, het medisch centrum van de gastroscopie en coloscopie DDG blijven tot uw beschikking voor uw tevredenheid.

DDG Kliniek

Onze artsen staan tot uw beschikking de hele week lang.

 • 800 - 1800
 • 800 - 1300

Blijf in contact

Meer informatie op alle voorgestelde raadplegingen ?

Hoe werkt het centrum DDG

DDG is een erkende medische team gericht op de verwachtingen van de patiënten, door middel van het aanbieden van zijn structuur een gezondheidscomfort

Ons medische team bestaat uit gespecialiseerde artsen in ziekten van het spijsverteringsstelsel, hoofden van klinieken en de hoofden van de diensten van het Universitair ziekenhuizen of para-Universiteiten in Brussel, artsen, anesthesiologen, een voedingsdeskundige, een psycholoog, een radioloog en een spijsverteringschirurg. De artsen worden ondersteund door een zeer ervaren team van vier verpleegkundigen, een secretaresse en zullen u begeleiden doorheen de verschillende raadplegingen, zoals de behandeling van de overgewicht en obesitas, gastroscopie, opsporing van de dikke darmkanker.
Onze structuur omvat : Een secretariaat op de receptie, twee wachtkamers, vier raadplegingenkamers. Twee technische ruimtes voorbehouden aan de gastro-intestinale endoscopie, één uitslaapkamer, wekker zorgen voor een continue bewaking en met respect voor uw privacy. Een eenheid van ontsmetting en desinfectie uitgerust met een veilige high-tech apparatuur zodat u er kan van genieten.
equipe-medicale-ddg

Een Erkende Team

Het centrum van gastro-enterologie DDG is gevestigd in Brussel en beheerd door artsen van het hoogste niveau geaccrediteerd door de autoriteit van de Belgische gezondheid, een medisch team dat de patiënt in het centrum van zijn prioriteiten is, en baseert haar actie op de kwaliteitswaarden, menselijkheid, empathie, innovatie en verantwoordelijkheid.
Raadpleeg onze Artsen
 • Dominique Nolet
  Extra, Heel bevoegde personeel, aangenaam en menselijk. Hetzelfde voor de medische pijn in het lichaam verzekerd. Ik geef ervoor 7 sterren !!!
  Dominique Nolet
 • Damien Leblanc
  Omgeving is heel aangenaam, ik was er voor een gastroscopie onderzoek en ik werd zeer goed verwelkomt en natuurlijk opgevolgd, Ik kreeg zelf een tasje koffie en koekjes  Ze zorgen heel goed op ons, ik heb dit geapprecieerd.
  Damien Leblanc

Laatste medische nieuws

Blijf op de hoogte : alle informatie te maken heeft met obesitas, kanker, gastro-enterologie, enz

28 augustus 2019
perdre du poids

Wat zijn de meest effectieve methoden om af te vallen?

Les maladies inflammatoires chroniques de l’intestin, maladie de Crohn et rectocolite hémorragique, se caractérisent par l’inflammation de la paroi d’une partie du tube […]
18 december 2018

Hoe een gezond dieet te houden tijdens de vakantie?

Wilt u genieten van eindejaarsfeesten, Kerstmis, verjaardagen, recepties voor werk, enz.? We hebben een lijst met tips opgesteld die u zullen helpen genieten van deze evenementen zonder uw gewicht te […]