10 tips om gewicht te verliezen en in vorm te houden
Bent u overgewicht of Obesitas ? Berekenen BMI
4 december 2017
3 Nuttige applicaties voor het verliezen van gewicht
4 december 2017
Show all

10 tips om gewicht te verliezen en in vorm te houden

conseils pour perdre du poids

Rate this post

De fundamentele oorzaak van obesitas en overgewichts is een onevenwicht tussen de hoeveelheid geconsumeerde calorieën gespendeerde calorieën. Hier zijn onze tips om gewicht te verliezen en in vorm blijven.

Hier zijn 10 tips die u zullen helpen om gewicht te verliezen en om te vechten tegen overgewicht en obesitas:

1) Hou een regelmatig voeding :

Sla geen maaltijden over, vooral het ontbijt, die overvloedige moet blijven en de avond maaltijd moet licht zijn. Het is nodig om je lichaam voldoende energie te geven zonder in exces te vallen. U zal daarom regelmatig en goed moeten voeden om een evenwicht te bevorderen.

2) Vermijd knabbelen:

Eet niets behalve maaltijden. Als je honger hebt tussen de maaltijden, drink een glas water, een koffie of thee zonder suiker, kan het helpen om je honger te stillen.

3) Goed drinken :

Om gewicht te verliezen is het niet alleen genoeg om aandacht te besteden aan wat je eet, maar ook kijken naar wat je drinkt : vermijd suikerhoudende frisdranken (frisdranken) en kies voor water, kruiden thee en koffie zonder suiker. Drinken voor de maaltijd en tijdens de maaltijd zal je helpen om minder te eten.

drink water

4) Infusie van rooibos :

Heeft u het moeilijk om het suiker te verminderen in uw thé of koffie, hier is een oplossing: een infusie van rooibos. Rooibos is veel krachtiger dan groene thee en van nature zoet.

Door uw koffiespecialiteit te vervangen door de laatste of een andere warme drank zonder room of suiker, kunt u duizenden calorieën per maand besparen.

5) Neem de tijd om te eten :

Neem de tijd om rustig en zonder afleiding te eten omdat een maaltijd dat snel opgeslokt is niet gezond. Het langzaam eten zal uw lichaam bepalen wanneer hij niet meer honger heeft.

Je moet ook niet vergeten dat je de tijd neemt om je voedsel goed te kauwen voor een goede spijsvertering.

6) Thuis Eten :

Door het thuis eten, zal u bepalen wat er in uw gerechten is en evenal het aantal kleine porties. Kies voor een gezonde voeding.
U kunt ook proberen een maximum voedsel integreren die heel deugd op de gezondheid. Durf om voedsel te kopen dat je niet gewoon ben.

Verkiest ook voor rijst, die armvet is, rijk aan voedingsmiddel en vezels. Stoffen die het bloedsuikerspiegel stabiliseren. Vermijd de slechte vetten en het verkiest kokosnoot olie voor uw keuken.

7) Vergeet niet het slapen :

Een wetenschappelijke studie heeft de link gelegd tussen het gewicht en het gebrek aan slaap. Het lijkt erop dat de BMI (Body Mass Index) is hoger bij mensen die minder slapen.

Slaap is een belangrijke factor voor het evenwicht van gewicht en gezondheid, mensen die er weinig hebben, hebben de neiging om meer te eten. Voor het verbeteren van de kwaliteit en de kwantiteit van de slaap is het aan te raden om tussen 7 en 8 uur per dag te slapen.

gebrek aan slaap

8) Ochtend oefeningen uitvoeren :

Ga op tijd naar bed om vroeg op te staan en gebruik van de gelegenheid om oefeningen te doen. Het op tijd naar bed gaan en vroeg opstaan zal u toelaten om te genieten van een goede nachtrust. Zoals al eerder gezien een slechte kwaliteit of onvoldoende slaap veroorzaken, integendeel, een eetlust en gewichtstoename.

9) Het veranderen van je gewoonten :

Beoefenen van een regelmatig fysieke activiteit is niet alleen nuttig in de strijd tegen obesitas en overgewicht, maar ook om bepaalde ziekten te voorkomen , waaronder hart-en vaatstelsel.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een fiets als vervoermiddel voor te gaan werken in plaats ven een auto of het openbare vervoer.

10) Stel jezelf een doel, om te bereiken :

Opgelet: Je hoeft niet een hoge doel te kiezen die te moeilijk is om te bereiken, omdat je motivatie echt kan dalen en kan leiden tot een loslaten van je doel.

Hoe een olifant eten ? stuk voor stuk…

Stel jezelf dus een einddoel en verdeel het af in kleinere doelstellingen. Beloon jezelf bij de voltooiing van elk van hen, die u efficiënter maakt, houdt uw motivatie ten top, en zorgen voor het succes van uw uiteindelijke doel.
Probeer iemand te vinden die dezelfde doelen heeft als jij en motiveer mekaar.

 

Past alle hierboven vermeld toe. Ze zullen direct tot een gewichtsverlies, gezond en beter leven leiden. Maak gebruik van gratis applicaties die je dagelijks zullen helpen om de tips in praktijk te brengen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.