4 Health Tips om ten volle te genieten van uw zomervakantie
journée mondiale obésité
23 mei: World Obesity Day
28 mei 2018
Hoe een gezond dieet te houden tijdens de vakantie?
18 december 2018
Show all

4 Health Tips om ten volle te genieten van uw zomervakantie

vacances d'été
Rate this post

Wat zijn de beste gezondheidstips voor de zomer?

Met de komst van vaccinaties, zon en hitte, is het tijd om onze gewoonten te herzien om klaar te staan om te profiteren van vaccinaties voor de zomer. Om u hierbij te helpen, biedt het DDG Center gezondheidstips waarmee u tijdens uw vakantie een goed humeur en glans behoudt.

1) Knabbelen op intelligente wijze

Tijdens onze zomervaccinaties zijn we altijd in beweging, gezien de beperkte vrije tijd die beschikbaar is, is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen te consumeren en optimale voedingskeuzes te maken.
Om dit te doen, kunt u amandelen en gedroogde vruchten promoten, omdat ze naast het eenvoudig te vervoeren eiwit, vezels en koolhydraten bevatten.

Ze verzadigen langer en houden je overdag energiek.
Er zijn ook geeloranje groenten en fruit die je huid helpen te bruinen en je beschermen tegen de zon omdat ze rijk zijn aan bèta-caroteen: pompoen, peper, abrikoos, tomaten, wortels, enz. Aarzel niet om meerdere keren per dag te eten!

2) Hydrateer regelmatig

Welke activiteit je ook doet, of het nu fietsen, joggen of energetisch wandelen is, het is erg belangrijk om veel water te drinken om ondanks de hitte gehydrateerd te blijven, Vergeet niet om altijd een fles water bij je te hebben.

Het drinken van veel water in de zomer kan verschillende positieve effecten hebben zoals ontgifting en hydratatie van je huid en je lichaam maar helpt ook om afval van de spijsvertering en verschillende metabolische processen te elimineren.

3) Blijf niet altijd binnen

We brengen veel tijd door voor schermen en niet genoeg buiten wat resulteert in significante vitamine D-tekorten. Een dagelijkse dosis buiten en zon is zeer gunstig voor de gezondheid.

De zon kan vitamine D in de huid synthetiseren met UVB. Je blootstellen aan de zon tijdens je zomervaccinaties zorgt ervoor dat je genoeg krijgt van deze vitamine. Zorg ervoor dat je urenlang niet in de zon blijft, het is goed om jezelf bloot te stellen aan de zon, maar met mate.

4) Sporten

Sportief bezig zijn houdt u niet alleen op het spel, maar verbetert ook uw gezondheid en houdt u fit, “een gezonde geest in een gezond lichaam“.

Als je niet gewend bent aan de sport, spring dan op alle gelegenheden die je wilt besteden: loop over het strand, maak een wandeling in de bergen, beweeg je benen in het zwembad, speel een bal en zelfs petanque die we lopen zijn spieren! Elke activiteit is goed om te gebruiken om te sporten en te sporten.

het ideaal is om buitenactiviteiten te doen gedurende ten minste 30 minuten per dag, elke dag, naast zonnebaden en goede zomerlucht ademen aan de top van je longen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.