Wat zijn de meest effectieve methoden om af te vallen?
Hoe een gezond dieet te houden tijdens de vakantie?
18 december 2018
Show all

Wat zijn de meest effectieve methoden om af te vallen?

perdre du poids

perdre du poids

5/5 - (7 votes)

WHO heeft steeds meer gevallen van obesitas in de wereld, met 1,9 miljard volwassenen met overgewicht en 600 miljoen gedefinieerd als “zwaarlijvig”. Je maakt er deel van uit en je hebt veel moeite met afvallen? Weet dat er tegenwoordig effectieve methoden zijn om af te vallen:

1 – De natuurlijke methode

De natuurlijke manier om gewicht te verliezen is de meest voorkomende, maar ook de langste, het bestaat uit het combineren van verschillende tips en natuurlijke methoden en herhaal ze dagelijks. Deze methoden zijn gerelateerd aan uw levensstijl, dus het aannemen ervan is niet alleen gunstig voor uw gewichtsverlies, maar ook voor uw gezondheid. Hier is een voorbeeld van dagelijkse oefeningen die u zullen helpen gewicht te verliezen en overgewicht en obesitas te bestrijden , het kan met name worden gevonden: het beheer van voedsel en tussendoortjes, hydratatie, verwaarloos de slaap niet, beheer van stress, vermijd suiker, het beoefenen van fysieke activiteit, enz.

Al deze methoden zijn complementair en zullen worden gebruikt om uw levensstijl op te bouwen en u te helpen uw levensstijl te veranderen, om uw gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen op de middellange en lange termijn. U kunt ook een afspraak maken met een diëtist die u helpt bij het opzetten van een adequaat voedingsprogramma.

Om op natuurlijke wijze af te vallen, moet je op de lange termijn vastberadenheid tonen (het stellen van kleine doelen helpt daarbij). Maar je moet jezelf ook tijd en geduld geven, want je zult niet van de ene dag op de andere massa’s verliezen, het zal beetje bij beetje gebeuren, je hebt minstens een maand nodig om 2 tot 3 pond te verliezen.

2 – Maagballon plaatsing (niet-chirurgische methode)

Maagballonplaatsing is een niet-chirurgische methode en is het beste voor mensen met een BMI tussen 28 en 30 die volgens de natuurlijke methode niet zijn afgevallen.

Deze methode omvat het inbrengen van een ballon die leegloopt door de mond en wanneer deze in de maag wordt geplaatst, wordt deze onmiddellijk gevuld met een steriele zoutoplossing gekleurd met methyleenblauw of lucht, dankzij een vaste katheter naar de ballon.

De maagballon zal dan volheid en verzadiging creëren en dus de behoefte aan voedsel verminderen. Deze neemt meestal een derde van je maag in beslag en laat je toe om maar veel kleinere hoeveelheden te blijven eten. De intragastrische ballon wordt onder lichte anesthesie geplaatst. sedatie (ontkoppeling)

De duur van plaatsing van de intragastrische ballon is minder dan vijftien minuten. De patiënt moet gedurende 1 uur in de kliniek onder toezicht blijven.

Tijdens de periode waarin de ballon in de maag werd geïnstalleerd, zal regelmatige monitoring worden uitgevoerd door een multidisciplinair medisch team, bestaande uit een gastro-enteroloog, een voedingsdeskundige en een psycholoog.

Meer informatie over de installatie van de maagballon.

le ballon gastrique
de maagballon

3 – mouw, bypass, maagband, etc. (chirurgische methoden)

Obesitaschirurgie wordt alleen aanbevolen als laatste redmiddel in gevallen van ernstige obesitas. Het is een techniek die is gereserveerd voor de zwaarlijvigen wier leven wordt bedreigd door hun toestand en waarvoor alle behandelingen hebben gefaald.

Dit verandert de anatomie van het spijsverteringsstelsel. Het veroorzaakt een afname van de hoeveelheid geconsumeerd voedsel en / of de opname van voedsel door het lichaam, en daarom een significante gewichtsvermindering. Obesitaschirurgie biedt mechanische en metabole hulp. De interventie moet heel ingekaderd en goed doordacht zijn.

Résumé
Effectieve methoden om gewicht te verliezen
Titre
Effectieve methoden om gewicht te verliezen
Description
Leer alles over de meest effectieve methoden die u zullen helpen gewicht te verliezen!
Auteur
Centre
DDG
Logo

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.